Νάντια Πετροπούλου

Nadia Petropoulou_170Η Νάντια Πετροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Αποφοίτησε από το Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2005 και έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος το 2007. Είναι Δικηγόρος Παρά Πρωτοδίκαις.
Εξειδικεύεται στους τομείς του Δικαίου των Σημάτων, Domain Names, Βιομηχανικών Σχεδίων και Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Παράλληλα, η κύρια ενασχόλησή της αφορά σε θέματα Εμπορικού Δικαίου και σε θέματα Εταιριών και Εμπορικών Συμβάσεων.

Παράλληλα με τις νομικές της σπουδές, παρακολούθησε σεμινάρια Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Δικαίου της Ανώνυμης Εταιρίας, κατά τη διάρκεια των οποίων εκπόνησε τις ακόλουθες εργασίες: Ποινικά αδικήματα του νόμου Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ν2121/93)  με χρήση Μ.Μ.Ε. και Μελέτη Ιδιωτικού Συμφωνητικού Μεταβίβασης Πλειοψηφικού Πακέτου μετοχών στην Ανώνυμη Εταιρία.

Συνέχισε τις ακαδημαϊκές της σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – ΑΣΟΕΕ όπου συμμετείχε στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: International MBA με κατεύθυνση Διοίκηση επιχειρήσεων – Μάρκετινγκ.  Έχει άριστη γνώση της αγγλικής (Proficiency of Cambridge) και της γαλλικής γλώσσας (DALF), και χειρίζεται με άνεση Η/Υ (Word/Windows/Internet).